Spectatorii din Câmpina sunt invitaţi să vizioneze comedii de succes

 

Valoarea filmului românesc clasic este de necontestat. Comedii sau drame, filme istorice sau filme dedicate copiilor, acestea constituie acum un portofoliu preţios cu care filmografia românească se mândreşte. Şi, pentru că acesta nu trebuie să rămână istorie, Caravana filmului românesc – Capodopere ale cinematografiei naţionale a pornit în urmă cu trei ani într-un periplu prin ţară, în dorinţa de a le readuce în lumină.

A venit, acum, şi rândul oraşului Câmpina unde, în zilele de 21, 22 şi 23 august, comedii de succes realizate în anii ’70 şi ’80 vor fi proiectate la  Casa de Cultură „Geo Bogza”.

Pentru unii dintre cinefili aceste filme reprezintă momente nostalgice, pentru alţii, mai tineri, modalitate de survolare a realităţii trăite de părinţii lor, însă, cu siguranţă, pentru toţi spectatorii, reprezintă momente de reală încântare artistică. Programul este compus din filme cu titluri de referinţă: SECRETUL LUI BACHUS, NEA MĂRIN MILIARDAR, BULETIN DE BUCUREŞTI, OPERAŢIUNEA MONSTRUL, BRIGADA DIVERSE ÎN ALERTĂ sau TOAMNA BOBOCILOR.

            Iar pentru toţi cei doritori de filme de calitate, este bine de ştiut că  intrarea la aceste proiecţii este gratuită.