Premiu de Excelenţă în Administraţie acordat Primăriei Municipiului Oneşti pentru organizarea „Caravanei filmului românesc”

 

În cadrul Galei Premiilor de Excelenţă în Administraţie, ediţia a XI-a, care a avut loc pe 22 octombrie, la Poiana Braşov, Primăria Municipiului Onești a primit „Premiul de excelență în administrația publică” pentru anul 2015, la categoria „proiecte culturale” pentru organizarea, timp de trei ani consecutiv, a proiectului „Caravana Filmului Românesc” şi pentru proiectul „Școala Francofonă de Vară”, ajunsă la Ediția a VI-a.

‪#‎GalaPremiilordeExcelență2015

 

La Gala Premiilor de Excelenţă în Administraţie au fost premiate cele mai importante proiecte derulate în acest an de către instituţiile administraţiei publice locale. Au participat peste 100 de persoane, lideri din administraţia publică centrală şi locală, precum şi reprezentanţi ai mediului de afaceri.

 

Galei Premiilor de Excelenţă în Administraţie este un eveniment organizat de Portalul Naţional de Administraţie Publică www.Administratie.ro, împreună cu Oameni şi Companii, având ca partener Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici.